Αρχική
English (United Kingdom)Greek
Μενού Επιλογών
BIC Ηπείρου
Επικαιρότητα
Προγράμματα
Καινοτομία
Πιλοτικές Δράσεις
Χορηγοί
Βιβλιοθήκη
Ημερολόγιο
Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μέλος Δικτύων
EBN
b2europe
Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου
Εγκριση προγράμματος SOUTH EAST PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2009 12:50

Στα πλαίσια του προγράμματος SOUTH EAST, είχαν υποβληθεί 821 προτάσεις πανευρωπαικά, 95 είχαν περάσει στην δεύτερη φάση αξιολόγησης. Στην συνεδρίαση στις 10-11/3/2009 στην Βιέννη, επιλέχθηκαν 42 προτάσεις προς χρηματοδότηση ανάμεσα τους και η πρόταση "LUDUS "- Δημιουργία ενός Ευρωπαικού Δικτύου με σκοπό την διάχυση Τεχνογνωσίας στον Καινοτόμο τομέα των Ηλεκτρονικών Εκπαιδευτικών Παιγνίων", με Leader το BIC Ηπείρου.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 2

Τελευταία Νέα

Ομιλία σε ημερίδα

Στις 16 Μαίου 2011, στελέχη του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα ''Προοπτικές απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στο Ν. Άρτας''. Η εκδήλωση διοργαρώθηκε από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας και το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Άρτας, στην αίθουσα ''Διώνη'' του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας. Βασική ομιλίτρια της ημερίδας ήταν η κα. Κατερίνα Φιλίππου-Κεραμίδα, διευθύντρια του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ.

 
Συμμετοχή σε ημερίδα

Στις 4/5/2011, στελέχη του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ παρακολούθησαν την ομιλία-διάλεξη του καθηγητή του Πανεπιστημίου G. Washington των ΗΠΑ κ. Ηλία Καραγιάννη που έλαβε χώρα στο ΕΤΕΠΗ με θέμα: ''Θέλει αρετή & τόλμη, καινοτομία και επιχειρηματικότητα''

 
Συνάντηση εργασίας

Στις 4/5/2011, στελέχη του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ συμμετείχαν στην συνάντηση εργασίας με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου G. Washington των ΗΠΑ κ. Ηλία Καραγιάννη στο ΕΤΕΠΗ.