ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ &
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Μενού Επιλογών

Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)


Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ:
  Β0219
ΤΙΤΛΟΣ:
  ISO 9000 & ISO 14000 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗς ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
  Ι.Σ ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΟΡΕΑΣ:
  UNIVERSITY STUDIO PRESS
ΜΗΝΑΣ:
 
ΕΤΟΣ:
  2000
ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
  -Διασφάλιση ποιότητας - Διοίκηση ολικής ποιότητας - Το πρότυπο ISO 9000 - Ιστορικη ανασκόπηση των πρότυπων της σειράς ISO 9000 - Οι προδιαγραφές του πρότυπου ISO 9000 και ο σκοπός τους. - Το πρότυπο ISO 9000στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών - Προσαρμογή προτύπων ποιότητας της σειράς ISO 9000 στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και αναλύσεων των βιομηχανικών τροφίμων. - Ανασκόπηση των προτύπων της σειράς ISO 14000 και της τρέχουσας πιστοποίησης - Ανάλυση των άρθρων του πρότυπου ISO 14001 - Σύγκριση του ISO 14001 με το ISO 9001και με άλλα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. - Ερωτηματολόγιο για την προκαταρτική επιθεώρηση εγκατάσταση - Εκτίμηση του κυκλου ζωής & οικολογική επισήμανση - Το πρότυπο 14000 στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών