Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

5/11/2020

Βαθιές αλλαγές στον τουρισμό

Διαβεβαιώσεις ότι «στον νέο αναπτυξιακό νόμο, ο τουρισμός έχει την τιμητική του» και ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε βαθιές αλλαγές στον τομέα του τουρισμού, έδωσε ο υπουργός Τουρισμού, Δ. Αβραμόπουλος, μιλώντας μέσω on-line σύνδεσης στη συνέντευξη για την 20ή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA.

Αν και απέφυγε συγκεκριμένες αναφορές, ο κ. Αβραμόπουλος δεσμεύθηκε για ουσιαστική ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου και για υλοποίηση των σχετικών προεκλογικών δεσμεύσεων και υποσχέθηκε την υλοποίηση γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, προκειμένου να μπορέσει η χώρα μας να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης τη θετική αύρα που έχει δημιουργήσει διεθνώς η πρόσφατη επιτυχής διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παράλληλα, ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι μετά τη PHILOXENIA και την WTM το υπουργείο βάζει στα σκαριά τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, ενώ άμεσα ξεκινά η λειτουργία γραφείου του ΕΟΤ στην Κύπρο και έπονται η Σερβία, η Τουρκία αλλά και οι πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας.

2/11/2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - της Β. ΒΕΓΙΡΗ

Σχετικός σύνδεσμος


 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved