Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

9/12/2020

Οδηγός Υποκαταστημάτων των Ελληνικών Τραπεζών στο εξωτερικό

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος επικαιροποίησε τη μοναδική βάση πληροφοριών στη χώρα που περιλαμβάνει όλα τα υποκαταστήματα των ελληνικών και κυπριακών τραπεζών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Σε ολόκληρο τον κόσμο δραστηριοποιούνται 650 υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών. Οι 5 πρώτες χώρες με τα περισσότερα υποκαταστήματα, εκτός της Κύπρου, είναι η Ρουμανία με 36 υποκαταστήματα, η Αλβανία με 31 υποκαταστήματα, οι ΗΠΑ επίσης με 31 υποκαταστήματα, η Βουλγαρία με 25 και τέλος το Ην. Βασίλειο με 23 υποκαταστήματα. Οι πόλεις στις οποίες εδρεύουν τα περισσότερα υποκαταστήματα είναι το Λονδίνο με 19, το Βουκουρέστι με 15, τα Τίρανα με 10 και τα Σόφια με 8. Οι 3 πρώτες τράπεζες με τον μεγαλύτερο αριθμό υποκαταστημάτων είναι η Εθνική Τράπεζα με 110, η Τράπεζα Πειραιώς με 102 και ακολουθεί η Alpha Bank με 64 υποκαταστήματα.

Ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για στήριξη των επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα και εκτιμώντας την ανάγκη των ελλήνων επιχειρηματιών και εξαγωγέων για συνεργασία με ελληνικές τράπεζες στις ξένες χώρες δραστηριοποίησης τους επεξεργάστηκε και εξέδωσε πριν από δύο χρόνια, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Οδηγό Υποκαταστημάτων των Ελληνικών Τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

Ο ΣΕΒΕ προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση για να εξυπηρετήσει όχι μόνο τα μέλη του αλλά και όλους τους έλληνες που αναπτύσσονται επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος από την ιστοσελίδα www.seve.gr που αποτελεί εδώ και χρόνια την κύρια πύλη στήριξης των ελλήνων που δραστηριοποιούνται διεθνώς.

Ο Οδηγός Υποκαταστημάτων των Ελληνικών Τραπεζών περιλαμβάνει καταγραφή όλων των εν λειτουργία υποκαταστημάτων. Στην πρωτοποριακή αυτή βάση πληροφοριών αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών σε όλες τις χώρες και πόλεις του εξωτερικού, ενώ ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Στα εν λόγω στοιχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα αν έχουν αποκτήσει την ιδιότητα μέλους, στη διεύθυνση: http://www.seve.gr/gr/banks/banks.asp


Πηγή: ΣΕΒΕ

Σχετικός σύνδεσμος


 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved