Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

2/2/2021

Ενισχύονται επιχειρήσεις του τομέα της ΚτΠ για την απασχόληση νέου ερευνητικού προσωπικού

Την επιχορήγηση επιχειρήσεων του τομέα της Κοινωνίας της Πληροφορίας για δραστηριότητες που αφορούν στη βιομηχανική έρευνα και προανταγωνιστική ανάπτυξη, εφόσον θα απασχολήσουν ερευνητικό και τεχνικό προσωπικό σε νεοδημιουργούμενες θέσεις εργασίας, προβλέπει το Πρόγραμμα για την απασχόληση νέου ερευνητικού προσωπικού στις επιχειρήσεις της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ΗΡΩΝ-Π.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος "ΗΡΩΝ-Π" ανέρχεται στα 23.478.000.

Στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδοτείται ένα μέρος (από 35% έως 50%) του μισθολογικού κόστους που προκαλεί η απασχόληση προσλαμβανόμενων νέων ερευνητών και τεχνικών σε ερευνητικά έργα σε επιχειρήσεις, για ελάχιστο διάστημα 18 μηνών και μέγιστο διάστημα 36 μηνών. Στο ποσό που προκύπτει από το σύνολο του μισθολογικού κόστους των νέων ερευνητών και τεχνικών μπορεί να προστεθεί ποσό έως 10% του μισθολογικού κόστους για αναλώσιμα και μετακινήσεις που σχετίζονται με το έργο.

Προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται καθημερινά από 1η Φεβρουαρίου έως 30η Ιουνίου και από 1η Σεπτεμβρίου έως 30η Νοεμβρίου κάθε έτους και αξιολογούνται συνεχώς μέχρι την εξάντληση των σχετικών κονδυλίων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=1895

Πηγή: business2005.gr 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved