Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

3/5/2020

Επιχειρησιακό πρόγραμμα στο Δ ΚΠΣ για τον τουρισμό

Τις προτεραιότητες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, παρουσίασε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε ομιλία της στην 14η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Αναφερόμενη στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων επισήμανε ότι το υπουργείο επιταχύνει την υλοποίηση επενδύσεων που εντάσσονται στο Γ ΚΠΣ και τον αναπτυξιακό νόμο και εκπονείται ένα σύγχρονο επιχειρησιακό πρόγραμμα ώστε ο τουρισμός να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επενδυτικά κεφάλαια του Δ ΚΠΣ.


Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης τόνισε ότι "κλειδιά" για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού είναι η δημιουργία νέων υποδομών, η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών με έμφαση στην σχέση κόστους-ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και η ενίσχυση της προβολής του τουρισμού στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Τέλος η κ. Πετραλιά ανέφερε ότι, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όπως είναι η διαμόρφωση στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ με στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια σε συγκεκριμένες αγορές και η αναβάθμιση της ελληνικής παρουσίας στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις.

 

Πηγή: business2005.gr 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved