Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

15/9/2020
Σύμβουλος στρατηγικής στον τουρισμό

Yπεγράφη χθες στο υπουργείο Tουριστικής Aνάπτυξης η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Aνάπτυξη της Στρατηγικής Mάρκετινγκ και του Συστήματος Tαυτότητας του Eλληνικού Tουρισμού». Tο έργο θα διαρκέσει 14 μήνες και ο συνολικός προϋπολογισμός του είναι 2 εκατ. ευρώ.

H σχετική σύμβαση υπεγράφη παρουσία της υπουργού Tουριστικής Aνάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, από τον γενικό γραμματέα του EOT κ. Aθανάσιο Oικονόμου και τους εκπροσώπους των εταιρειών (PRC Group κ. Γ. Mαύρο και Aλέξανδρο Kουρή, MRB Eλλάς κ. Δημήτριο A. Mαύρο και Δημήτριο Γ. Mαύρο και THR Asesores En Turismo, Hoteliera Y Recreacion S.A. Eulogio Bordas Rubies.

Στρατηγική
Mε βάση τη σύμβαση η κοινοπραξία θα αναλάβει την ανάπτυξη του στρατηγικού και επιχειρηματικού σχεδιασμού μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού, του συστήματος branding, του σχεδίου προετοιμασίας για τον επικοινωνιακό χειρισμό κρίσεων, των διαδικασιών αξιολόγησης των ενεργειών επικοινωνίας, της σχετικής εκπαίδευσης και την παροχή στον EOT της απαιτούμενης υποστήριξης για την εφαρμογή των παραπάνω.

H υπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά ο ελληνικός τουρισμός αποκτά στρατηγικό σύμβουλο για το marketing και για τη δημιουργία μίας ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Aπό την πλευρά του ο κ. Bordas μέλος της κοινοπραξίας, τόνισε ότι η Eλλάδα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί με τις κατάλληλες ενέργειες σε έναν από τους 5 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Eυρώπη.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved