Μενού Επιλογών

ΚΕΤΑ Ηπείρου
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανοιχτές Προκηρύξεις
Αρθρα
Εργαλειοθήκη
Τοπική Επιχ/τα
Μητρώο Συμβούλων
Εκδηλώσεις
Newsletter
Βιβλιοθήκη
Συχνές Ερωτήσεις

Οδηγός Βέλτιστης Διαδρομής
Όνομα:
Κωδικός:

   
 

 

20/12/2020

Διαβούλευση για το πρόγραμμα "Ανάπτυξη της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας"

 

Ένα νέο πρόγραμμα για γυναίκες επιχειρηματίες που έχουν ήδη επιχείρηση σε λειτουργία προβλέπεται να προκηρύξει ο ΕΟΜΜΕΧ τους πρώτους μήνες του 2007. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας», στα πλαίσια των ΠΕΠ του Γ΄ΚΠΣ, που θα τρέξει η Διεύθυνση Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Οργανισμού. Το πρόγραμμα (ΦΕΚ 1582, 30.10.2020) αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΕΟΜΜΕΧ (www.eommex.gr) για διαβούλευση, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι (φορείς ή και ωφελούμενοι) να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους πριν συνταχθεί ο ανάλογος «Οδηγός Προγράμματος» από την υπηρεσία.

 

Το πρόγραμμα θα έχει στόχο να ενισχύσει γυναίκες επιχειρηματίες όλων των κλάδων (πλην, φυσικά, των γνωστών εξαιρέσεων: πρωτογενής τομέας, μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, μεταφορές, τυχερά παιχνίδια, μπαρ κλπ) να καλύψουν δαπάνες που θα κάνουν οι επιχειρήσεις τους για διάφορες ενέργειες που θα υποβοηθήσουν την ανάπτυξη της επιχείρησης, ενέργειες όπως:


- λήψη εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών,
- συμμετοχή σε θεματικά εργαστήρια (workshops),
- συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια,
- συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές,
- διαφήμιση και προβολή,
- προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού.


Θα ωφεληθούν γυναίκες επιχειρηματίες με ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα, ή εταιρίες που οι γυναίκες έχουν τουλάχιστον το 50% της συμμετοχής και την διοίκηση. Το πρόγραμμα προβλέπεται να δεχθεί αιτήσεις μέχρι την Άνοιξη, και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση και έγκριση των αποφάσεων.


Παρατηρήσεις σχετικά με το πρόγραμμα μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: conpme@eommex.gr ή στην Διεύθυνση Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΟΜΜΕΧ, Ξενίας 16, ΤΚ 11528, Αθήνα), τηλ: 210.74.91.124 ή 210.74.91.235 ή 210.74.91.276. 

  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    © Copyright 2003-2007 KETA Epirus. All Rights Reserved