Αρχική
English (United Kingdom)Greek
Μενού Επιλογών
BIC Ηπείρου
Επικαιρότητα
Προγράμματα
Καινοτομία
Βιβλιοθήκη
Πιλοτικές Δράσεις
Χορηγοί
Ημερολόγιο
Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μέλος Δικτύων
EBN
b2europe
Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου
TPNM- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 13:10

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου ΤΡΝΜ: "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ", θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 συνάντηση εργασίας όλων των εταίρων του έργου καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ αλβανών και κερκυραίων επιχειρηματιών.

 
ΤΟΠΕΚΟ- Δράσεις Ψυχολογικής Υποστήριξης Ωφελουμένων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 13:04

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης

Υπεύθυνη: Δρ. Άρτεμις Γιώτσα, Ψυχολόγος (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)

Στα πλαίσια της Πράξης: « ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ»,  υλοποιήθηκαν δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης των επωφελουμένων. Οι συμμετέχοντες με βιωματικό τρόπο σε μικρές ομάδες δούλεψαν θέματα που αφορούν τον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους. Έγινε σύνδεση με τη διαχείριση κρίσεων σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των ατόμων. Τα άτομα εξασκήθηκαν στην παρουσίαση εαυτού σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέλος, ατομικά ο καθένας έκανε τη δική του προσωπική σύνδεση με το πρόγραμμα που παρακολούθησε και τις μελλοντικές προοπτικές που μπορεί να αξιοποιήσει ολοκληρώνοντάς το, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για την ένταξή του στην αγορά εργασίας.

 
Α.Σ «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 14:09

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Α.Σ  «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ»

Στη  Συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης  «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ», της  Παρασκευής 7 Μαρτίου 2014, Αριθμός Πρακτικού: 2,  τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο ΕΥΤΥΧΙΑΔΗ (εκπρόσωπο του Συντονιστή Εταίρου - Οικονομικό Επόπτη του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ).

Παραμένουν ως:

ΑντιΠρόεδρος Δ.Σ : ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  (Δήμαρχος ΖΑΓΟΡΙΟΥ)

Γραμματέας Δ.Σ:  ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (Εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος – 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου)

Διαχειριστής : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΚΕΡΑΜΙΔΑ (Διευθύντρια BIC ΗΠΕΙΡΟΥ)

 
εργο IPATECH : Νέα εκδήλωση PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 09:26

  Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου IPATECH, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιηθούν στο ΕΤΕΠΗ Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων (γραφεία BIC ΗΠΕΙΡΟΥ) :

1. Σεμινάριο με θέμα: «Νέες τάσεις Αγοράς – Ανάδειξη & Μάρκετινγκ της Τοπικής Παραγωγής – Πρακτικές Φιλικές προς το περιβάλλον»

και

2.  Εκδήλωση με θέμα: «Καινοτομία στον Αγροδιατροφικό τομέα – Κέντρο Καινοτομίας Αγροδιατροφικού τομέα Ιωαννίνων».

 

 
“IntActPlan” Project : ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 09:22

Στα πλαίσια του έργου: «IntActPlan: Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την αύξηση της δραστηριότητας των ΜΜΕ σε παραμεθόριες περιοχές και δημιουργία ευκαιρειών για τη διείσδυση σε νέες αγορές" , που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του IPA Cross - Border« Ελλάδα - Αλβανία 2007 - 2013»,

 θα πραγματοποιηθούν στην Ηγουμενίτσα ,

1. " WORKSHOP", στις 11 Μαρτίου 2014 και

2. Τελικό Συνέδριο, στις 21Μαρτίου 2014.

Εταίροι του έργου είναι :  Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (Επικεφαλής Εταίρος), Επιμελητήριο Αυλώνας (LP2) και το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου (BIC Ηπείρου) .

 

 
Δ. Σ της Α.Σ. «Απασχόληση στην Πίνδο» ΤΟΠΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 09:17

Πρόσκληση των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Σ. «Απασχόληση στην Πίνδο» στην 2η Συνεδρίαση την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα της Α.Σ. : Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου – Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα (γραφεία του Συντονιστή εταίρου – BIC ΗΠΕΙΡΟΥ) με θέματα προς συζήτηση:

  1. Έγκριση 1ου Πρακτικού Δ.Σ.
  2. Αντικατάσταση εκπροσώπου εταίρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης
  3. Εκλογή Προέδρου Δ.Σ.
  4. Έγκριση της Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων και Αγροτών στην Πίνδο»
  5. Υποχρεώσεις και Καθήκοντα των εταίρων της Α.Σ.
  6. Προγραμματισμός των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη υλοποίησης της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων και Αγροτών στην Πίνδο» (Προγραμματισμός Ημερίδων, πρόσκληση ωφελουμένων, δημιουργία λογότυπου και ιστοσελίδας…)
  7. Ορισμός Υπευθύνου/ ων από κάθε εταίρο για την παρακολούθηση και υλοποίηση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου
  8. Εξουσιοδότηση Προέδρου για όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την είσπραξη προκαταβολής (εξουσιοδότηση Διαχειριστή)
  9. Ορισμός Μελών για την Επιτροπή Επιλογής Ωφελουμένων, Κοινής Επιστημονικής Ομάδας για  την διενέργεια των συνεντεύξεων
  10. Τρέχοντα θέματα
 
INTACTPLAN : Workshop PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 12:26

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Workshop “IntActPlan” Project  

Ως συνοπτική δράση του έργου: «IntActPlan: Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την αύξηση της δραστηριότητας των ΜΜΕ σε παραμεθόριες περιοχές και δημιουργία ευκαιρειών για τη διείσδυση σε νέες αγορές" , που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του IPA Cross - Border« Ελλάδα - Αλβανία 2007 - 2013»,

 θα πραγματοποιηθεί στην Αυλώνα (Αλβανία),

" WORKSHOP" στις 4 Μαρτίου 2014,

και ώρα 11:30 π.μ στο Hotel Pavaresia, Vlore.

Εταίροι του έργου είναι :  Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (Επικεφαλής Εταίρος), Επιμελητήριο Αυλώνας (LP2) και το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου (BIC Ηπείρου) .

Αυτό το "workshop" στοχεύει στην : Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών, την μεγιστοποίηση των ωφελειών από τη συμμετοχή στις Επιχειρηματικές Αποστολές και Εκθέσεις & την Μεταφορά Τεχνογνωσίας

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των εταίρων του έργου IntActPlan, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα υλοποίησης του έργου. Επίσης παρόντες θα είναι επιχειρήσεις οι οποίες συμμετείχαν στα B2B και Expo, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου IntActPlan.

 

 
IntActPlan: 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 09:58

Στην Ηγουμενίτσα, στις 14/2/2021 θα πραγματοποιηθεί η 4η Πιλοτικη Διασυνοριακή Συνάντηση, στα πλαίσια του έργου IntActPlan (INTegrated ACTion PLAN to strengthening the outward-looking of SMEs in the border region and creating opportunities to penetrate New Markets), implemented in the frame of the IPA Cross - Border Programme «GREECE - ALBANIA 2007 - 2013».

 
Σύσκεψη με Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 09:55

Συμμετοχή στη Σύσκεψη με θέμα:

«Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2014-2020. Εθνική και περιφερειακή διάσταση»,  Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014  και ώρα 12:30 μ.μ.  ,στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου,με τη συμμετοχή ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστος Βασιλάκος, στελέχη της ΓΓΕΤ, και φορείς της Ηπείρου»

 
Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 11:11

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»

Η Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 1: «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΕΩΣ 14.02.2021 ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ των ωφελουμένων της ανωτέρω Πράξης που υλοποιείται στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 14