Αρχική
English (United Kingdom)Greek
Μενού Επιλογών
BIC Ηπείρου
Επικαιρότητα
Προγράμματα
Καινοτομία
Βιβλιοθήκη
Πιλοτικές Δράσεις
Χορηγοί
Ημερολόγιο
Έχουμε 108 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μέλος Δικτύων
EBN
b2europe
Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 12:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η 3η συνάντηση εργασίας των εταίρων του έργου ‘’IPATECH’’- Τεχνολογία μικρογράφησης: συνέργειες έρευνας και καινοτομίας για την οικονομική ανάπτυξη της Αδριατικής στις εγκαταστάσεις του εταίρου της κοινοπραξίας BIC Ηπείρου στο ΕΤΕΠΗ-Ιωαννίνα, στην οποία συμμετείχαν  34 εκπρόσωποι  από Ιταλία, Κροατία, Βοσνία  Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

Στις 6 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε  η τεχνική συνάντηση εργασίας της κοινοπραξίας όπου οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αλλά και να αξιολογήσουν την πορεία, τα πρώτα αποτελέσματα  των δράσεων, καθώς επίσης να ανταλλάξουν απόψεις και να συμφωνήσουν για τα επόμενα βήματα. Την συνάντηση χαιρέτησε για λογαριασμό του Προέδρου Δ.Σ  του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ κ. Χ. Παπάζογλου, ο ΑντιΠρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου καθηγητής κ. Α. Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στις 7 Νοεμβρίου  2013, έλαβε χώρα σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του προσωπικού και των εμπειρογνωμόνων που ασχολούνται με το αντικείμενο του έργου. Παρουσιάστηκαν πληροφορίες για τις τεχνολογίες μικρογράφησης, τα βιολογικά προϊόντα, το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των γεωργικών ειδών διατροφής, τη δικτύωση και τα clusters,  από ειδικούς αλλά και από τους συμμετέχοντες. Τα θεματικά πεδία είναι εξαιρετικά σημαντικά, δεδομένου ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε πιλοτικές περιοχές κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων εργαστηρίων. Η συνάντηση ήταν  διαδραστική και όλοι οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Στις 8 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Επίσκεψη Μελέτης (Study Visit ) στην Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς Ιωαννίνων, όπου οι εταίροι μετά από την στοχευόμενη παρουσίαση του Δ/ντη της Σχολής κ. Κ. Μάντζαρη, είχαν την ευκαιρία να δουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την παραγωγική γραμμή της Σχολής και να γευτούν δείγματα της εν λόγω παραγωγής.

 Κατά τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν πιλοτικές δραστηριότητες σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες: Ιταλία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (IPATECH) 6-8/11/2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Υπηρεσίες
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 11:53

Η 3η συνάντηση εργασίας των εταίρων του έργου ‘’IPATECH’’- Τεχνολογία μικρογράφησης: συνέργειες έρευνας και καινοτομίας για την οικονομική ανάπτυξη της Αδριατικής» θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα (Ελλάδα) στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του εταίρου της κοινοπραξίας BIC Ηπείρου στο ΕΤΕΠΗ-Ιωαννίνα. Αναμένονται 34 συμμετέχοντες από Ιταλία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

 

Στις 6 Νοεμβρίου 2013(14:00μμ-18:30μμ) προβλέπεται η τεχνική συνάντηση εργασίας της κοινοπραξίας οπου οι εταίροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητησουν αλλά και να αξιολογήσουν την πορεία, τα πρώτα αποτελέσματα  των δράσεων, καθώς επίσης να ανταλλάξουν απόψεις και να συμφωνήσουν για τα επόμενα βήματα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στις 7 Νοεμβρίου  2013(09:30πμ-16:00μμ), θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του προσωπικού και των εμπειρογνωμόνων που ασχολούνται με το αντικείμενο του έργου. Πληροφορίες για τις τεχνολογίες μικρογράφησης, τα βιολογικά προϊόντα, το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των γεωργικών ειδών διατροφής, τη δικτύωση και τα clusters θα παρουσιαστούν από ειδικούς αλλά και από τους συμμετέχοντες. Τα θεματικά πεδία είναι εξαιρετικά σημαντικά, δεδομένου ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε πιλοτικές περιοχές κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων εργαστηρίων.

Η συνάντηση θα είναι εξαιρετικά διαδραστική και όλοι οι εταίροι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Στόχος είναι να εφαρμοστεί μια οριζόντια μεταφορά, με την πεποίθηση ότι αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στις 8 Νοεμβρίου 2013 (10:00πμ-12:00μμ), προβλέπεται να πραγματοποιηθεί Study Visit στην Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς Ιωαννίνων, όπου οι εταίροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την παραγωγική γραμμή της Σχολής.

 

Κατά τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν πιλοτικές δραστηριοτήτες σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες: Ιταλία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

 

 

 
ΕΡΓΟ TPNM : ΕΚΘΕΣΗ JATA 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 13:41

 

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

ΘΕΜΑ:

“Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “JATA  Tabihaku Travel Showcase 2013”

Πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 12-15 Σεπτεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο “Tokyo Big Sight” εν θέματι έκθεση, στην οποία έλαβαν μέρος 730 εκθέτες, την επισκέφτηκαν 131.058 άτομα, ενώ ο αριθμός των περιπτέρων έφτασε τα 1.353. Στην εν λόγω έκθεση της οποίας διοργανωτής ήταν ο ιαπωνικός Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων (Japan Association of Travel Agents, J.A.T.A.), συμμετείχαν στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου T.P.N.M. (Τourist Promotion to new Markets, http://www.tpnm.eu) "Τουριστική Προβολή σε νέες αγορές" βάσει του διασυνοριακού προγράμματος “IPA Eλλάς-Αλβανία 2007-2013”, πέντε συμμετέχοντες σχετικοί εταίροι, ήτοι: η δημοτική αρχή Κερκύρας, το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου,  το Κέντρο Καινοτομίας και Πολιτισμού “InnoPolis” και ο Αλβανικός Σύνδεσμος Τουρισμού. Σημειώνεται ότι στόχος του προαναφερθέντος προγράμματος είναι η ανάδειξη του κοινού τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, Κερκύρας και Αυλώνας Αλβανίας, στις αγορές της Κίνας, Ιαπωνίας και Ρωσίας.

Περίπτερο έργου T.P.N.M. έτυχε μεγάλης προβολής και επισκεψιμότητας και προσήλκυσε το ενδιαφέρον πολλών Ιαπώνων επισκεπτών που κατέκλυσαν με ερωτήσεις την ελληνική κυρίως αντιπροσωπεία για τους προορισμούς των Ιωαννίνων και της Κερκύρας, αλλά και για άλλους όπως Αθήνα, Σαντορίνη  κλπ.

Κάτωθι παρατίθενται φωτογραφίες από σχετικό περίπτερο :

Μάριος Μαθιουδάκης

Γραμματέας Ο.Ε.Υ. Α

 
TPNM: Συμμετοχή στην JATA ‘TABIHAKU’ PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 10:15

Σε συνέχεια των επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β που διοργάνωσε το Κέντρο Επιχείρησης & Καινοτομίας Ηπείρου (BIC ΗΠΕΙΡΟΥ) στις 22/3/2021 στα Ιωάννινα, στα πλαίσια του συνχρηματοδοτούμενου έργου TPNM "Τουριστική Προβολή σε νέες αγορές" (Interreg Greece-Albania), και μιας σειράς άλλων δράσεων προετοιμασίας (Β2Β Αυλώνα Αλβανίας, Παρουσίαση του πόρταλ στους παράγοντες του Τουρισμού στην Κέρκυρα από την InnoPolis), όπως και της συμμετοχής των εταίρων του έργου στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού BEIJING INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2013 - BITE (Πεκίνο-Κίνα) στις 20-23/6/2013, οι εταίροι του έργου θα συμμετέχουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ JATATABIHAKU’ που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκυο - Ιαπωνία στις 12-15/9/2013, με σκοπό να αναδείξουν ως ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ την ΗΠΕΙΡΟ, την ΚΕΡΚΥΡΑ & την ΑΥΛΩΝΑ Αλβανίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να μας υποδείξετε πιθανούς τρόπους – ιδέες –προτάσεις -υλικό, για την πληρέστερη παρουσίαση της περιοχής μας. Ήδη έχει ζητηθεί από τους Ηπειρώτες επιχειρηματίες του τουρισμού που συμμετείχαν στις 100 καταγεγραμμένες επιχειρηματικές συναντήσεις της 22/3/2021 και ήδη μας ενίσχυσαν με τις προτάσεις τους στην έκθεση ΒΙΤΕ να αποστείλουν, εφόσον το επιθυμούν, προσφορές για ταξίδια ή πακέτα διακοπών τα οποία θα συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα του έργου (corale.eu & tpnm.eu.) , η οποία και θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της Έκθεσης. Η κύρια ιδέα είναι: "TPNM project: Why visit, how to travel, about us and offers".

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, έως 31/8/2013!!!

 
ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΡΓΑ MED PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 10:08

Στις 7-8-9 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος οικονομικού αντικειμένου από την Αρχή Πληρωμών του Υπουργείου Οικονομικών των έργων MED- HIDDEN & MED-LIMIT4WEDA.

Στις 22/8/2020 αναμένεται επιτόπιος έλεγχος φυσικού αντικειμένου από την Αρχή Πληρωμών του Υπουργείου Οικονομικών των έργων MED- HIDDEN & MED-LIMIT4WEDA.

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΠ-ΕΚΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 13:46

Την Τετάρτη 24/7/2020 και ώρα 11:00 π.μ πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των εταίρων της Α.Σ ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΙΝΔΟΥ, που συμμετέχούν στην Δράση της Συμβουλευτικής για την υλοποίηση της πράξης "Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων στην Πίνδο".

 
ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.Σ ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΙΝΔΟΥ ΤΟΠ-ΕΚΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 13:39

Στη  Συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ορεινή Συμπολιτεία Πίνδου» της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2013, Αριθμός Πρακτικού: 3, ομόφωνα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Σ ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΙΝΔΟΥ, εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο ΕΥΤΥΧΙΑΔΗ (εκπρόσωπο του Συντονιστή Εταίρου - Οικονομικό Επόπτη του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ).

 

 
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΝΕΟΥ Δ.Σ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 12:41

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

του Κέντρου Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου (BIC ΗΠΕΙΡΟΥ)

Την Παρασκευή 28  Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του BIC Ηπείρου,  η ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Κέντρου, όπου εγκρίθηκε το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2013.(Απολογισμός του 2012 και ο προϋπολογισμός του 2013).

Σε συνέχεια της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 28/6/2020 και του Διοικητικού Συμβουλίου για «Συγκρότηση σε Σώμα» της 9/7/2020 που ακολούθησε, προέκυψε το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο τριετούς θητείας (28/6/2020 -28/6/2016):

 

α/α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΛΩΝ

ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

1

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

2

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΙΡΕΤΟ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

3

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ Περιφέρειας Ηπείρου

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΙΣΑ

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ

5

ΦΑΝΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Περιφέρειας Ηπείρου

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

6

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Περιφέρειας Ηπείρου

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

7

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΜΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

8

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΛΑΒΕΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Περιφέρειας Ηπείρου

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

9

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΑΙΡΕΤΟ

ΜΕΛΟΣ

10

ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

11

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΕΛΟΣ

 
TPNM : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ BEIJING INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2013 - BITE (Πεκίνο-Κίνα) στις 20-23/6/2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 12:44

Σε συνέχεια των επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β που διοργάνωσε το Κέντρο Επιχείρησης & Καινοτομίας Ηπείρου (BIC ΗΠΕΙΡΟΥ) στις 22/3/2021 στα Ιωάννινα, στα πλαίσια του συνχρηματοδοτούμενου έργου TPNM "Τουριστική Προβολή σε νέες αγορές" (Interreg Greece-Albania), και μιας σειράς άλλων δράσων προετοιμασίας (Β2Β Αυλώνα Αλβανίας, Παρουσίαση του πόρταλ στους παράγοντες του Τουρισμού στην Κέρκυρα από την InnoPolis), οι εταίροι του έργου συμμετείχαν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ BEIJING INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2013 - BITE (Πεκίνο-Κίνα) στις 20-23/6/2013 με σκοπό να αναδείξουν ως ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ την ΗΠΕΙΡΟ, την ΚΕΡΚΥΡΑ & την ΑΥΛΩΝΑ Αλβανίας.

Ευχαριστούμε τους Ηπειρώτες επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς και τους επιχειρηματίες από τις επιλέξιμες περιοχές του έργου, που συμμετείχαν στις 100 καταγεγραμμένες επιχειρηματικές συναντήσεις της 22/3/2021 για τις  ιδέες-προτάσεις-υλικό-τρόπους που μας υπέδειξαν  για την πληρέστερη παρουσίαση της περιοχής μας. Τα στοιχεία αυτά συμπεριλήφθηκαν στην πλατφόρμα του έργου www.corale.eu , η οποία και παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Έκθεσης.

Το περίπτερο του έργου TPNM έτυχε μεγάλης προβολής και επισκεψιμότητας και έλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών που κατέκλυσαν με ερωτήσεις για τους συγκεκριμένους προορισμούς και δόθηκαν οι κατάλληλες πληροφορίες για τον στόχο του έργου. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα ο οποίος χαιρέτησε με ζωηρό ενδιαφέρον την συμμετοχή μας και τόνισε την σημαντική μας παρουσία στην Έκθεση καθώς και την διαβεβαίωση του ότι θα είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια. Επίσης, το περίπτερό μας έτυχε του ενδιαφέροντος πολλών δημοσιογράφων από διάφορα ΜΜΕ εγχώρια και μη, καθώς και πρακτόρων του Κινεζικού τουρισμού αλλά και άλλων αγορών.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τους εταίρους του έργου στα Κινεζικά ΜΜΕ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους λόγους που έλκουν τον Κινέζο τουρίστα να επισκεφθεί την Ήπειρο, αλλά και συνδυαστικά με την Κέρκυρα και την Αυλώνα. Ο Κινέζος τουρίστας που ήδη γνωρίζει την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται με κύριο προορισμό την Ακρόπολη και την Σαντορίνη και τρέφει ιδιαίτερη εκτίμησης στον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, τώρα, με την παρουσίαση του έργου ΤΡΝΜ του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει την Ήπειρο σε συνδυασμό με την Κέρκυρα και την Αυλώνα.

Με την συμμετοχή μας στην Τουριστική έκθεση του Πεκίνου γίναμε αποδέκτες ενός ισχυρού μηνύματος  όπου βεβαιώνει ότι με την σωστή προσέγγιση και συνεργασία με τους 20 tour-operators που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξερχόμενου τουρισμού της Κίνας και με την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, που απορρέουν από το ουσιαστικό ενδιαφέρον των Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις επιλέξιμες περιοχές, μπορούν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποτελέσουν οι περιοχές αυτές έναν πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικό πυρήνα προσέλκυσης Κινέζων Τουριστών. Και με αυτό το τρόπο να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα στην περιοχή μας με στόχο οι Κινέζοι τουρίστες να γνωρίσουν, να αγοράσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες και προϊόντα που τους προσφέρουμε.

Η επιτυχημένη παρουσία μας στην Κίνα, αποδεικνύεται από τα αναλυτικά στατιστικά κίνησης του corale.eu και TPNM.eu για τον μήνα Ιούνιο. Φαίνεται πως μετά την έκθεση η επισκεψιμότητα αλλά και η παραμονή των χρηστών στο portal αυξήθηκε κατά πολύ. Ενδιαφέρον έχει η 24η Ιουνίου για το TPNM.eu που ανέβηκε στους 723 επισκέπτες αλλά και από πολλές επικοινωνίες που η εταιρική σύμπραξη TPNM λαμβάνει από Κινέζικους οργανισμούς μετά το πέρας της έκθεσης.

 
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ δυνητικά επωφελούμενων ΤΟΠ-ΕΚΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Νέα
Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 10:30

Την Πέμπτη 4/7/2020 & Παρασκευή 5/7/2020 πραγματοποιούνται στα γραφεία της Α.Σ ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΙΝΔΟΥ από τον Συντονιστή εταίρο BIC ΗΠΕΙΡΟΥ, οι ατομικές συνεντεύξεις των δυνητικά επωφελούμενων της συνχρηματοδοτούμενης πράξης : "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες", ΤΟΠ-ΕΚΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πράξης : http://ioannina-topeko.gr

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 14